Dirty Money - Sezonul 2

Finalizat 6 Episoade
Image Dirty Money - Sezonul 2
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

75, 50m 2020

Dirty Money - Sezon 2 - 6 Episoade
Comentarii 8

 • F.B.I - 31 ianuarie, 2021

  Este o democratie falsa prin care coruptia devine ”legala” adica toate infractiunile comise de ei sunt ok …. Si cu un astfel de sistem vor sa implementeze in intreaga lume . O Europa americanizata se vrea asta rezulta si corupta, care de astfel a si devenit partial, ca se ia exemplu americanilor care din acest (eu zic un fel de documentar) eu vad ca si cum sunt nebuni. Iar america a ajuns asa deorece este condusa si influentata de maffia italiana eu asa vad nu in totalitate dar in mare parte si fbi-u cia-u si ce mai are toate sunt corupte deoarece nu intervin sa opreasca maffia italiana dar eu va garantez ca nu ajungeti nicaeri bine cu ea toate sunt de moment decat 1 an 2 ani de glorie si vre-o 30 40 de dezastru va zic eu ca nu se merita. Sau la felul dupa cum va murdariti este oribil Si cat despre coruptie ce sa mai si guvernu sau administratie cum eu ei e toata tara corupta ca si romania aceeasi problema lasati-va condusi de maffia italiana asa e si in romania exact exemplu americii si cu maffia italiana care e o problema majora

 • F.B.I - 31 ianuarie, 2021

  Sez 2 epsd 5: Am fost socat sa vad asa cv cand judecatorii si politia scot oamenii afara din casele lor pt care au muncit o viata intreaga si le incalca toate drepturile posbile este jaf la drumu mare comis de autoritati. Socant rusinos si toate cele …. Si asta sa se intample in america care trebuia sa fie un exemplu pt ocident dar cu asemenea justitie total corupta e groaznic e un total dezastru ….. Asta esta maffia italiana care isi are influentele in usa. Cnv ar trebui sa ii opreasca o data pt tot-deauna urat dezamagitor sa vad asa cv si alte tari le ia acest exemplu de la ei cu coruptia asta ca o vad si in Europa …………. Aia nu sunt nici judecatori nici doctori si nici politisti sunt hoti si criminali infractori in banda organizata cnv sa ii demita definitiv si fara drept de profesa si inca fac un juramant la care eu nu cred ca ii invata sa fie de acord ca ei insisi sa comita infractiuni este foarte grav si urat sa vad asa cv cred ca o sa fiti inntr-un declin continuu ascultati de maffia italiana ca nu ajungeti bine cu ea……….

 • F.B.I - 29 ianuarie, 2021

  Cand am vazut episodu 4 mi-a confirmat ceea ce credeam eu despre USA ca a fost este si va ramane cea mai corupta tara de pe pamant cu un sistem total corupt si legi care se aplica doar partial si numa unde vor ei nu este pt toata lumea ……….

 • F.B.I - 28 ianuarie, 2021

  Si referitor la episodu 2 nu aproape toata lumea face asta? Adica statu prin impozite, bancile au un sistem asemanator, in fotbal e la fel, in supermarketuri e tot inselatorie, in cazinouri si cu exemple pot continua la nesfarsit facturi etc etc …. Pe mn ma deranjeaza ori face astfel de justitie pt toti ce-i enumerati, ori sa nu faca mai bine. Si FBI-u Swatu pe bune? Sa mearga asa peste fotbalisti peste politiceni peste directori de banici peste traficanti peste maffia italiana da nu ca pt uniii este justitie si pt altii nu este. Numa bajocura justitia asta. Si eu am trait cv asemanator a venit politia si m-a luat pe sus din fata blocului si m-a imobilizat la pamant si incatusat de parca eram cv traficant sau cv criminal si nu stiu eu. Numa in bajocura e politia si justitia peste tot in lume Unde trebuie sa mearga swat-u si fbi-u nu merge in veci si unde nu e cazu hopa si ei deci total aiurea

 • F.B.I - 28 ianuarie, 2021

  Cat despre inselatorie aruncati o privire asupra fotbalului care 90% e doar inselatroie dar pe care nimeni nu o vede sunt sute de meciuri aranjate in favoarea pierderii pariurilor . Si nimeni nu vede pt ca sunt si guverne implicate si ei isi iau partea din impozite ……… Ce sa mai este infractiune in banda organizata si forma continuata si trafic de influenta deci sunt cam cateve zeci de infratiuni poate dar totu-l e ”legal”

  • David - 05 octombrie, 2021

   …. draga fbi cu putin ” efort” reuseai sa ichegi de un roman , si se ducea dracu placerea vizionarii

 • bhvgc - 09 aprilie, 2020

  nu primeste comentarii ?

 • none - 09 aprilie, 2020

  super tare tot documentarul.merita vazut.